Budak Kaca Mata


Hello earth!
okay michan nak post pasal giveaway dari blog cik ceria[bukan astro ceria okay] hehehehe gurau
okay first of all michan nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada cik Amirah Najihah sebab sudi tag michan. dan yang paling penting michan nak ucapkan syabas kepada blog ceria sebab buat giveaway. sebab bukan senang tau nak buat benda2 yang macam ni. hati mau kuat, dan michan yakin blog ni michan pernah terjah suatu masa dahulu.[masa tu michan rajin blogwaking bagai] kalau tak silap tahun 2012. masa tu michan baru2 lagi daam dunia blogging ni. hehehehehehe
dan of cos michan harap-harap ada rezeki. ni penyertaan last minit ni. biasa orang cakap ada luck tu. [wuhuuuu okay perasan]

okay michan nak tag diaorang ni sebab sempoi gila la
Zati Amira
Raihana
Peguin

click lah banner ni kawan2 untuk join lagi sikit jer dah nak seratus yang join. empunya blog kata kalau seratus dia nak tambah hadiah.



sebelum tu michan nak ucap sorry sangat sebab tak dapat nak follow Insta owner blog sebab insta michan buat hal. tapi michan dah follow blog ceria tu.
okay tutup entry ni dengan Bismillahirrahmanirrahim. Goodluck semua!

Label:


{}