HAMIZAN

Bismillahirrahmanirrahim
Salam perkenalan dari empunya blog, Hamizan Hamzah|18 y/o

HOME MINE TUTO follow

{ credits:
design inspired bg }
Cara kenal siapa stalker fb kita
13 Januari 2013 | 0 comments


Assalamualaikum, semua.sihat okay hari ni michan kembali lagi dengan satu tutorials yang "bahang" kenapa bahang ? kerana kita nak cari siapa stalker facebook kita.okay dengan tutorial ni kita dapat mengetahui siapa yang selalu buka profiles dan lihat gambar dan status kita di facebook. dan tutorial ni telah direquest oleh Luqman Adam. kawan michan yang supporting habis ni !/bangga sikit.

okay tak perlulah nak mukaddimah panjang-panjang tu, kita terus belajar cara membuatnya. dan paling penting benda ni hanya boleh dibuat dengan accounts sendiri. maksudnya kalau korang cuba buat dekat accounts orang lain memang tak akan berhasil kecuali korang hacks fb diaoranglah.maknanya hanya accounts fb yang di log in sahaja blog di check. /kalau tak paham tak pa lah korang cuba buat dulu.

1) Log in Facebook.

2) Buka page source facebook anda. caranya :
1 - Ctrl + U
ATAU
2 - Right Click > View Page Source
3) Nanti ada kuar satu page full dengan code-code. then, search code (tekan Ctrl + F atau click button F3 ). search code bawah ni :
AvailableListInitialData
ATAU
ListInitialData
ATAU
ORDEREDFRIENDS
4) Nanti korang akan jumpa macam gamba dekat bawah ni kan :


5) Copy no yang ada dekat bawah tu dan pastekan sebelah url facebook.


contoh :
http://www.facebook.com/NO YANG KORANG COPY TADI
 examples :
http://www.facebook.com/100000202712415
*yang tu michan punya stalker, ingat kita x boleh nak tahu siapa stalker bagi orang lain. hanya dapat check stalker kita sendiri jer. 

Label: , , ,


NEWER
PAST